Genieten van genoeg

Mijn boekje ‘Genieten van Genoeg’ is uit! Het is een bezinnings- en doeboek over geloof en leefstijl, duurzaamheid en eerlijk consumeren. Het is uitgebracht als eerste boek in de Micha-boekenserie.

Genieten van genoeg, dat lijkt een tegenstelling, maar je kunt wel degelijk gelukkiger worden van minder. Ontspullen dus! Ik ben daarbij geïnspireerd door de bergrede, waarin Jezus ons leert dat als je Gods koninkrijk zoekt, hij zal geven wat je nodig hebt. Geef en je zult ontvangen, deel met anderen en je hebt zelf genoeg. In het koninkrijk van God is er genoeg voor iedereen.

Volgens de uitgever: ‘Genieten van genoeg’ haakt aan bij alledaagse thema’s en weet je te raken als het gaat over gedrag, bezit en de ander. De auteur plaatst op luchtige wijze kritische kanttekeningen bij ons comfortabele leven. Ze schrijft onder meer over ontspullen, opkomen voor recht en het bubbelbadgeloof. Het boek is ingedeeld in thema’s en geeft op heldere wijze concrete antwoorden vanuit de Bijbel. Ieder hoofdstuk bevat actiepunten om mee aan de slag te gaan en gesprekspunten om over door te praten. Een mooi boek over leven met God, voor persoonlijke Bijbelstudie en voor gespreksgroepen.

Je kunt ‘Genieten van Genoeg’ hier bestellen: http://buijten.nl/motief/categorie/nieuw-motief/titel/1182-genieten-van-genoeg

Op Groot Nieuws Radio heb ik een interview gegeven n.a.v. het boek, dat is hier terug te luisteren.

Reageren niet toegestaan.